Oferta kursowa - skoczow

Kursy

Nazwa kursu Cel Liczba godzin Cena Planowana data rozpoczęcia
Manicure/pedicure oraz przedłużanie i stylizacja paznokci (specjalność do wyboru)

Sposób zakończenia kursu:
Egzamin wewnętrzny - zaświadczenie o ukończeniu kursu
Program kursu obejmuje zajęcia z zakresu anatomii stopy i dłoni, dermatologicznych schorzeń dłoni, stóp i paznokci, zasad manicuru i pedicuru kosmetycznego, biologicznego i leczniczego, metod przedłużania paznokci, a także zdobnictwa paznokci 60 600 zł 30.10.2017
Zapisz się
ABC własnego biznesu

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Nabycie przez słuchaczy wiedzy z zakresu: zagadnień prawnych dotyczących prowadzenia własnej działalności; prowadzenia dokumentacji księgowej; prowadzenia podatkowej księgi przychodów i rozchodów; podatku VAT; prawa pracy; oraz źródeł finansowania własnej działalności gospodarczej. 30 200 zł 8.11.2017
Zapisz się
Pracownik do spraw kadrowych i płacowych

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Celem kursu jest praktyczne zapoznanie uczestników szkolenia z: obowiązującymi przepisami regulującymi prawa i obowiązki pracodawcy i pracownika; organizacją pracy i zakresem obowiązków służ specjalistycznych wykonujących zadania z zakresu spraw kadrowych i finansowych. 67 600 zł TRWA NABÓR
Pracownik administracyjno-biurowy Celem kursu jest wyposażenie słuchaczy w zakres umiejętności niezbędnych do samodzielnego wykonywania obowiązków w charakterze pracownika administracyjno-biurowego, w tym związanych m.in. z obsługą urządzeń biurowych, a także psychologicznymi aspektami pracy na tymże stanowisku. 50 500 zł TRWA NABÓR
Praktyczne aspekty realizacji zasad GHP/GMP oraz wdrażania systemu HACCP w zakładzie

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .
Celem kursu jest przygotowanie uczestników szkolenia do prac w zakresie wdrażania systemu HACCP w swojej firmie. Uczestnicy szkolenia powinni posiadać wykształcenie wyższe w zakresie technologii żywności lub technologii żywienia, towaroznawstwa spożywczego, chemii spożywczej lub kierunków pokrewnych oraz powinni posiadać doświadczenie i wiedzę o działalności swojej firmy. Mogą to być również osoby nie posiadające wyższego wykształcenia, lecz mające bardzo dobre przygotowanie w zakresie technologi żywności. Tematyka szkolenia to główne obszary GHP w zakładzie,
zasady i założenia systemu, zasady przeprowadzania analizy zagrożeń, a także zasady weryfikacji systemu HACCP.
10 150 zł TRWA NABÓR
Prawo pracy Nabycie wiedzy dot. zagadnień tj: obowiązki pracownika i pracodawcy, stosunek pracy, rodzaje zawieranych umów (w tym sposoby ich nawiązywania i rozwiązywania), wynagrodzenia za pracę, urlopy itp. Zapoznanie słuchaczy z praktycznymi konsekwencjami wprowadzanych zmian w przepisach prawa pracy.

UWAGA:
W przypadku realizacji wyłącznie modułu: „Zmiany w przepisach prawa pracy” kurs trwa 5 godzin.
5 250 zł TRWA NABÓR
Projektowanie dwuwymiarowe i trójwymiarowe z wykorzystaniem programu AutoCAD Celem szkolenia jest praktyczne opanowanie przez słuchaczy umiejętności tworzenia i edycji rysunków dwuwymiarowych oraz zapoznanie z zasadami tworzenia i edycji rysunków przestrzennych w programie AutoCAD. 30 450 zł TRWA NABÓR
Pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu
Celem kursu jest nabycie przez słuchaczy wiedzy i umiejętności z zakresu podstaw pedagogiki, psychologii, metodyki oraz praktyki metodycznej.
Kurs przeznaczony jest dla osób chcących pełnić funkcje instruktora praktycznej nauki zawodu, które nie posiadają kwalifikacji wymaganych od nauczycieli.

UWAGA: Kurs może być organizowany w formie e-learningu.
80 800 zł TRWA NABÓR
Palacz kotłów centralnego ogrzewania opalanych paliwem stałym, ciekłym i gazowym ( G2 )

Sposób zakończenia kursu:
Egzamin przed Komisją Kwalifikacyjną URE. W przypadku uzyskania pozytywnego wyniku egzaminu słuchacz otrzymuje Świadectwo Kwalifikacyjne ważne 5 lat.
Celem kursu jest teoretyczne i praktyczne przygotowanie słuchaczy do obsługi kotłów wodnych niskotemperaturowych i parowych niskociśnieniowych.
Przygotowanie do egzaminu na uzyskanie świadectwa kwalifikacyjnego w zakresie obsługi kotłów zgodnie z ustawą z dnia 10 kwietnia 1997r. - Prawo energetyczne (Dz.U.Nr 54, poz.348 z późń.zm.).
Czas trwania kursu (liczba godzin zajęć) może być zróżnicowany w zależności od zakresu uprawnień tj.:
- zakresu czynności (obsługa, konserwacja, remont, montaż, prace kontrolno-pomiarowe)
- rodzaju urządzeń, instalacji i sieci (10 rodzajów)
25 500 zł TRWA NABÓR
Obsługa żurawi stałych, przenośnych i przewoźnych

Sposób zakończenia kursu:
Swiadectwo Kwalifikacyjne wydane przez UDT, TDT lub WDT
Podwyższenie i rozszerzenie kwalifikacji zawodowych i uprawnień przez obsługujących żurawie stałe, przenośne i przewoźne oraz przygotowanie słuchaczy do egzaminów kwalifikacyjnych w celu uzyskania uprawnien do obsługi tychże żurawi.

Liczba godzin na kursie zależna jest od grup żurawi:
- żurawie stałe: 71 godzin;
- żurawie przenośne: 77 godzin;
- żurawie przewoźne: 77 godzin;
- wszystkie grupy żurawi łącznie: 84 godzin;


Kandydaci muszą mieć ukończone 18 lat, posiadać świadectwo lekarskie stwierdzające przydatność kandydata do zawodu. Kandydaci muszą mieć rownież ukończoną szkołę podstawową oraz miesięczną praktykę w zakresie obsługi żurawi odpowiedniej grupy.

Po zakończeniu szkolenia odbędzie się egzamin przed Komisją UDT,TDT lub WDT.
55 650 zł TRWA NABÓR